ליהוש,,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/12/2001 | 13:00 | מאת: ויוי

היי ליהי שלי,,,, אם יצאת קצת לנשום אויר ,,אשמח בשבילך תינשמי גם בשבילי אוהבת ויוי

01/12/2001 | 13:16 | מאת: ליהי

מה שלומך יקרה שלי?... לא יצאתי לנשום שום אוויר. אני די חולה ומסתגרת בבית עם התנור והתרופות... חוץ מזה הכל אצלי בסדר. באמת. אני מרגישה חזקה מיום ליום. לפעמים יש רגעי חולשה אבל זה טבעי. אז מה.. ויוי שלי... מה הדיר שינה מעינייך , שלא יכולת להירדם...?

01/12/2001 | 14:19 | מאת: מיקי

זיין גדול ועבה אתן צריכות ואז תיהיו בריאות.. ליהי תבקשי מניר שיזיין אותך. וויוי אולי הזיין של אור יעזור לך!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית