תוציאו אותי מזה!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/12/2001 | 12:33 | מאת: די

שלום לכולם הגעתי לפורום הזה כי אני במצב שנימאס לי כבר ואני לא יודעת איך לצא מהמצב אליו נכנסתי! אני כבר כמעט 3 שנים אנורקסית(לא בצורה מוגזמת) אני כן אוכלת ,אני אוהבת אוכל אני כל היום מחכה לארוחת הצהריים- ערב שלי שזו הארוחה היחידה שאני אוכלת! אני כן רוצה להתחיל לאכול בצורה נורמלית אבל אני יודעת שאם לא אגביל את עצמי לארוחה אחת ביום ואתחיל לאכול מתי שאני רעבה-זה לא יהיה כך ואני אתחיל להתחזר- וכבר הייתי במצב הזה גם שהעלתי קרוב ל10 קילו כשניסיתי להחלים.. אני לא רוצה להשמין רק להתחיל לחיות כמו בן אדם שאוכל 3 ארוחות ביום ושותה מה שבא לו כמה שבא לו , ושלא אחרי שהוא אכל תפוח בנוסף לארוחה האחת הרגילה ביום הוא ירגיש שהוא השמין וייכנס למין דכאון ויכריז זהו ממחר אני מקפיד, אני לא מכניס שוםדבר מיותר לפה!! איך אני אוכל לצאת מזה איך? מחכה לתשובה,די.

01/12/2001 | 13:21 | מאת: Jacki

את צריכה להיות בטיפול. טיפול פסיכולוגי אינטנסיבי. מי יודע על ההפרעה שלך ? טופלת כבר בעבר?

01/12/2001 | 15:42 | מאת: די

כול החברות שלי ידעו שהיתה לי בעיה בעבר, כעת הן חושבות שזה בערך עבר לי לא לגמרי כי הן רואות שאני דיי רזה ושאני לא אוכלת כמעט כשאני איתן, בבית זה דיי ברור המשפחה רואה שאני אוכלת את הארוחה ביום וחוצמזה אני מנסה לעבוד עליהם שאני אוכלת גם במשך היום .. הייתי בטיפול של יועצת סוציאלית ודיאטנית וגם פסיגכולוג אבל לא הסתדרתי איתו אז הפסקתי לבוא אליו.

01/12/2001 | 16:28 | מאת: HERA

די, אני שמחה לקרוא שאת רוצה לצאת מהמצב הזה... אבל אני חושבת, שלבד זה כמעט בלתי אפשרי... (בלי להעציב אותך), ושכדאי שתפני לייעוץ מקצועי.

01/12/2001 | 16:39 | מאת: די

ואיך זה ייעזור לי? אין מצב שאני רוצה להשמין!! אני לא מוכנה לחזור לאיך שנראיתי פעם! עד שהתאמצתי ועבדתי קשה על איך שאני נראית עכשיו זה פשוט יהיה בזבוז להיכנס לטיפול שבו יכריחו אותי לעלות במשקל! (כמו בפעם הקודמת שהלכתי לטיפול!)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית