לכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/11/2000 | 17:45 | מאת: star

שלום.. אני בת 17 אני ממש לא יודעת מה לעשות אין לי חברות וחברים... אין לי עם מי להיות אחר הצהריים אני כל הזמן נשארת בבית... כל הזמן לבד אני בטוחה שאם המצב הזה ימשיך החייים שלי ממש יהרסו אם הם לא נהרסו כבר מה לעשות

18/11/2000 | 19:03 | מאת: טלי וינברגר

שלום לסטאר, מה עם חוגים של אחה"צ? כל מיני קורסים להעשרה? תנועת נוער? ואפילו אולי לחפש עבודה לאחה"צ, לא משהו שיגמור אותך, אבל משהו שכרוך בעבודה עם אנשים (נגיד, עזרה בחנות כלשהי או משהו כזה). אומרים שאם מוחמד לא בא אל ההר, ההר יבוא אל מוחמד. כנ"ל אצלך. אם חברות לא באות אליך, ואין לך חברות, עליך לצאת ולחפש לך כאלו. זאת תוכלי לעשות במסגרת ההצעות שהבאתי, ואני בטוחה שיהיו לך עוד המון הצעות משל עצמך. בהצלחה, טלי פרידמן

18/11/2000 | 21:40 | מאת: ד"ר אבי פלד

אין לי מה להוסיף על ההמלצות המצוינות של טלי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית