באיזו תרופה מדובר ומתי היא תצא לשוק?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/11/2001 | 20:21 | מאת: מיכל

http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=18&id=146998

30/11/2001 | 20:22 | מאת: מיכל

.

30/11/2001 | 22:52 | מאת: סטודנטית לרפואה

לא מבינה מה הקטע, הרי כל התרופות נגד דכאון (ולפעמים גם נגד חרדה) עובדות על ידי העלאת כמות סרוטונין. מה ההמצאה הגדולה ולמה דווקא נגד ביישנות? מקווה שד"ר אבני יוכל להבהיר את הכתוב בואללה ג'ורנל אוף מדיסן....

04/12/2001 | 08:49 | מאת: דר' עמי אבני

מיכל שלום מדובר בתרופה בשם Escitalopram ניתן למצוא עליה מידע באתרים שונים בעקרון מדובר בצורה מזוקקת יורת של ציפרמיל והטענה (כרגיל) שיהיו פחות תופועת לואי אני מעריך שיתכן ןתצא לשוק במהלך 2002 לא הייתי בונה על זה דווקא אם לא הלך עם תרופות אחרות (אם כי לעולם אין לדעת ) בברכה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית