התלבטות קשה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/11/2001 | 13:37 | מאת: some one

ובמיוחד בזמן האחרון, מאחר ואני לא עובד כבר זמן רב. האם אמא יכולה לקרוא לבן שלה "מטומטם וחסר יכולות" בגלל שלא סגר את שפורפרת הטלפון .. זה מוצדק, או מוגזם למדי ? או, למשל, לצלצל לחברה שלי, ולשאול אותה שאלות על מה אני עושה ואיך, בגלל שלא רציתי לענות לה ? לא שיש לזה סיבה, היא מתעניינת רק שקורה משהו מעניין ולא על בסיס קבוע. או, להאשים את הילדים בעזיבה של בן זוג שני ? האם יכול להיות כזה מצב ? או שזה מוגזם ? עזרו לי, להבין את המצב, אם יש צורך, אספר את כל מה שעובר עלי. אגב, יש פה מישהו מקצועי ? :)

30/11/2001 | 16:22 | מאת: adi.

שלום אלמוני, אני לא מקצועית, אלא רק גולשת עם ידע (מהחיים). אולי, אם תספר על עצמך פרטים כמו: בן כמה אתה? ממתי התחילו הבלגנים עם אימא (כלומר: האם רק לאחרונה או שתמיד)? לפני כמה זמן עזב בן זוגה של אימא? עדי

30/11/2001 | 16:45 | מאת: HERA

שלום, יש פה צוות מקצועי... אם אתה מעוניין בתגובה שלהם, תמתין מעט, משום שהם לא נמצאים פה כל היום, אלא בד"כ בשעות הערב המאוחרות... ואני מאמינה, שככל שתיתן יותר פרטים, כך יהיה יותר קל להבין.

30/11/2001 | 21:47 | מאת: טלי וינברגר

some one שלום רב, הרבה פרטים חסרים להשלמת התמונה: בן כמה אתה, מצבך בחיים, מה הבעיה (בתיאור פשוט וברור) ומה למעשה אתה מעוניין לשאול... וכן, יש פה לא מעט אנשי מקצוע וכמו כן גולשים נפלאים שיכולים לייעץ ולתמוך לא פחות טוב מה"מיקצועיים"... שבת שלום, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית