חוסר שקט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/11/2001 | 09:13 | מאת: ליהי

היום התעוררתי בשבע בבוקר (!!!). אתם מאמינים? לא יכולתי לישון בשקט. החלטה שעשיתי אתמול ושאני לא שלמה איתה לא נותנת לי להירגע. אני עצבנית נורא ודי חוששת מהעתיד. אני מנסה לשלוט במצב אבל מפחדת להיכנע. רוצה להסביר לכם למה אבל זה ארוך מידי ומסובך מידי. אז... מקווה לעשות את ההחלטה הנכונה בשבילי( בעוד כמה שעות). שיהיה בוקר טוב לכולנו.

30/11/2001 | 12:25 | מאת: "אור

לא יודעים....לא כואב~~~~!!!!!

30/11/2001 | 12:53 | מאת: itsik

כאחד שמבין מה את עוברת (אני הולך לישון ב- 12 וקם ב- 4 בבוקר ) יש לי רק פתרון טוב אחד בשבילך - תקבלי את ההחלטה הנכונה תמיד לפני שאת הולכת לישון (גם אם תגרמי למישהו אחר לא לישון בגלל זה אבל לפחות הבעיה שלך תיפתר)

30/11/2001 | 16:42 | מאת: HERA

ליהי.... יכולנו להיפגש הבוקר... אני נרדמתי רק לקראת שבע... ומכיוון שאני כותבת כמה שעות אחרייך... עשית את ההחלטה הנכונה (והמסתורית)?

30/11/2001 | 17:06 | מאת: ליהי

עשיתי. מקווה שלא אתחרט. עכשיו כשאני אחרי, וכבר השלמתי עם המצב- אני יותר רגועה. מה שלומך נשמתי הציפורית..?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית