בעיות חברתיות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/11/2001 | 23:40 | מאת: יעל

האם קיימות קבוצות תמיכה לאנשים בעלי בעיות חברתיות/ בעיות ביצירת קשרים חברתיים וכו' ואם כן איך ניתן להגיע אליהן?

30/11/2001 | 01:26 | מאת: חיים

יעל אכן מתקיימות קבוצות כאלה. מציע לך להתעניין בבית הספר לעבודה סוציאלית הקרוב למקום מגוריך.

30/11/2001 | 12:32 | מאת: adi

יעל, אני חסידה מאוד גדולה של קבוצות כאלה. רק לפעמים, זה יכול להרוס. עדי

30/11/2001 | 22:02 | מאת: טלי וינברגר

יעל שלום רב, אני ממליצה לך לבדוק באתר של המרכז לעזרה עצמית מה קיים: www.selfhelp.org/list.html חוץ מזה, אם את מעוניינת בקבוצות טיפוליות, את יכולה להרים טלפון לתחנה לבריאות הנפש הקרובה לאזור מגורייך ולבדוק האם מתקיימת אצלם כעת קבוצה מסוג זה. שבת שלום, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית