קשר מיני עם עיזה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/11/2001 | 23:18 | מאת: אחמד

אני בן 25, סטודנט למנהל עסקים באוניברסיטת תל אביב. אצלנו לא מקובל לקיים מערכת יחסים מינית עם הכלה לפני התחונה. כחלופה ,בכדי לפרוק את המתח המיני אני מזדווג עם עיזה שבבעלות המשפחה. הבעיה היא שאני מתחיל להתקשר אליה רגשית. החתונה מתקרבת ואני מרגיש שנקלעתי למצב של ביגאמיה כפויה ואיני מעוניין בכך. היא נורא נהנת מהקשר המיני ונראה כי מגיב אלי גרשית... היתם צריכים לראות איזה מבט רך ואוהב היא מפנה אלי כשאני מתקרב אליה . לאחר הפורקן המשותף אני נרדם בחיקה וחש את רגשותיה חמים כלפי. נראה לי שלקשר ביננו אין עתיד ואני מסוים לסיימו למרות הקושי הרגשי המתלווה להחלטתי. איך יוצאים מזה ?? האם לפנות לטיפול אצל סקסולוג ?? האם טיפול זוגי יעזור ? האם יש מקום לתת לעיזה תרופות נוגדות דכאון ?? מתאר לעצמי שפניתי מעוררת הרמת גבה או אף חיוך אבל אני מעוניין לקבל מידע רלוונטי. מישהו\י התנסה בחויותת דומות ?? שמעתי שיש נשים ללא בני זוג שכשהן מיוחמות מזדווגות עם כלבים גדולים .. האם זה נכון או מדובר סתם בהשמצות ? אנא אל תשפטו לחומרה אני לא סוטה מלידה .אודה על יעוץ והכוונה בנדון.

29/11/2001 | 23:23 | מאת: מיקי

נו באמת!!!זאת גזענות לשמה. אם לא היית מכנה את עצמך בשם אחמד? אני מקווה שאף אחד לא יתיחס אלייך!

29/11/2001 | 23:56 | מאת: xyz

לא !!! זו אינה גזענות ... אלא דרך לתעל את הכאב על 200 הרוגים חפים מפשע של אינטיפדת אל אקסה. היום הסתובבו (או אולי מסתובבים ) מחבלים בסמוך לביתי אולי בסיוע של ערבים מקומיים. אני מרגיש חופשי להתבטא כך בפורום טיפול נפשי ופסיכיאטריה... זו הכותרת נכון ? אם מנהל הפורום יראה זאת לנכון ימחק את הודעתי. מה לעשות ? אני לא עד כדי כך יפה נפש שפוי !!. מרגיש צורך לבטא את כעס בדרך הכי מגעילה שמצאתי. אגב... אני לא ימני קיצוני ולא שונא ערבים . אנחנו במלחמה ואני מגיב מהבטן בהומור מגעיל.

30/11/2001 | 00:25 | מאת: סכיזופרן

האם אתה מכיר עיזה קטטונית ?

30/11/2001 | 00:29 | מאת: HERA

משעמם לכם, אה?

30/11/2001 | 11:23 | מאת: רקפת

ישנם פה אנשים עם בעיות אמיתיות ואתם תופסיפ עמוד שלם עם השטויות שלכם...לא חבל?

30/11/2001 | 12:27 | מאת: "אור

פעם הבאה תיזהר לא להתכופף ....כי שמעתי שמסתובב חמור!!!!!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית