ציפור הנפש...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/11/2001 | 21:23 | מאת: HERA

איך מחזירים לחיים את ציפור הנפש? היא מתה כבר הרבה שנים... המנעולים של המגירות כבר מזמן החלידו. צרור המפתחות הלך לאיבוד אי-שם במבוך... ואין סט רזרבי.

30/11/2001 | 02:25 | מאת: anat

as allways - u r saying your words in such a pretty way but................ hera, this is not true about u - someone that realy dead inside can"t be so sensetive to others, can"t be so generuse for the world,the animals and the nature............... maybe she is sleeping, u just need to find the right way to wake her up............ :) anat

30/11/2001 | 16:27 | מאת: HERA

חשבתי לפנות למיכל סנונית... :-) אולי היא יודעת את התשובות... הרבה יותר קל לי להיות רגישה לאחרים... כלפיי עצמי אין בי שום רחמים/אהדה/סימפטיה/אמפטיה... תבחרי איזה שאת רוצה...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית