משהו משמח

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/11/2001 | 19:22 | מאת: שרון

רציתי ככה לחלוק עם כולכם ששלוש שנים אחרי המשבר ההוא , הטיפול , התרופות והשינוי שחל בחיי ( בהתחלה לרעה ואח"כ עם הצמיחה - לטובה ) אחרי כל זה ואחרי שהאמנתי שאין מוצא וסיכוי ... הכל באמת טוב מצאתי את אהובי , התחתנתי ולפני כמה ימים גיליתי שאני בהריון ( רצוי רצוי רצוי ) הרבה פעמים אני קוראת כאן דברים שמזכירים לי ימים קשים שהיו לי. מרגישה היום שעברתי את כל הדרך כולה . מאחלת לכולכם הרבה שלווה שמחה ואהבה. שרון .

29/11/2001 | 19:24 | מאת: ליהי

שרון......... איזה כיף לקרוא מה שכתבת. אז יש סיכוי ,הא? יש סיכוי שהתקופה הרעה תעבור? שאני ארגיש פחות בודדה? פחות מרוקנת? יותר מאושרת? יש?

29/11/2001 | 23:08 | מאת: מיקי

ליהי יקירתי! תאמיני לי שתמיד זה יגיע. רק לא להתייאש. גם אם נדמה שאפסו כל התקוות, זה מגיע בבום נהדר! ואני מדברת מנסיון! אז למה שתשבי ותרחמי על עצמך? זה רק מקלקל את המבט היפה שבעיניים ומכרכם את הפנים.. כמובן שאת צריכה לעזור לו להגיע. והיום ישנן דרכים רבות אבל הוא ישנו שם מחכה לך שתגיעי! קראת את דברי שרון???

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית