להרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/11/2001 | 19:12 | מאת: l hera

הרה מתוקיתתתתתתתתת. מה שלומך? אצלי משתפר, אבל עדיין קשה. הרה כול כך מסובך לי להתחיל לשנות את הקשיים בעבר.אני יודעת שאולי זה החלק שגרם לי להההרבההההה קשיים חברתיים. אבל לפעמים כמו שאמרתי הכול קורה לי הפוך,למשל פתאום אני משתתקת,ולא ייודעת למה. או ההתנהגות הקרירות חוסר יחס סנוביות ....התנהגות כזו משדרת תלכו מימני ואני מכם. ואז אני מרגישה מה שאני מרגישה,כמובן יחס גורר יחס.אבל זו דרך שאני צריכה לסיים לה סוף, אבל לא מצליח לי. הרה לפעמים אני מפחדת להכנס לשיחת בנות אני לא מסוגלת להכנס.לא יודעת מה עוצר אותי לדבר. הרה אני כול כך מפחדת שהכול יחזור לקדמותו. ובקשר לתגובות שקיבלתי מאנשים מהעבר.האם זה לטובה?!לא יודעת.זה כנראה למראה נראה לי כי אחרת אייך אפשר לומר לבן אדם ללא להכיר אותו. השתנית.(משלום והיי וביי אי אפשר לדעת אם השתנית או לא??????נכון?????או שאני טועה) מחכהההההההההה אההה, אני מתגייסת לטירונות.

29/11/2001 | 21:18 | מאת: HERA

היי, העיקר שמשהו משתפר... השינוי לא בא בבת-אחת... אבל ברגע שעושים את הצעד הראשון כבר יותר קל. פעם הבאה שאת נמצאת בחברת אנשים, תהיי ערנית לגבי מה שקורה איתך - תשימי לב בדיוק מתי את משתתקת... אולי זה קשור לנושאים מסויימים? מה באמת עוצר אותך מלדבר? פחד מביקורת? יכול להיות שאדם אחד טועה... אבל כתבת שיותר מאדם אחד אמר לך שחל בך שינוי, אז כנראה שיש אמת בדברים, למרות שאת לא יכולה לראות את זה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית