לד"ר קפלן שלום - מקורות הבולימיה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/11/2001 | 15:04 | מאת: רוית

האם ישנו הסבר לתופעה שנקראת בולימיה. אני מניחה שחקרו את התופעה....... מהן הסיבות להווצרות הפרעה זו? אני בחורה בת 25 שפתחה הפרעה זו בשנה האחרונה לאחר לידה. מה בעברי יכול היה לגרום לכך? יש לציין כי בבית משקל ודיאטות לא היו נושאי שיחה אף פעם. נורא מסקרן אותי לדעת - מה גרם לי לפתח הפרעה זו. בתודה מראש

29/11/2001 | 18:47 | מאת: ד"ר אורן קפלן

רוית שלום אין ספק שהדבר מסקרן אותך. לצערי אינני יודע לענות תשובה. אין תשובה כללית שנכונה לכולם ולכן חשוב שתפני לטיפול כדי לפתור את הבעיה באופן שנכון עבורך. אם את רוצה לקרוא קצת בנושא אני ממליץ על "נשים אוכלות את עצמן" של מירה דנה ומרילין לורנס. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית