l hera

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/11/2001 | 10:38 | מאת: גילת

הייייייייייייייייייייייייייייייייי לך מגיע מימני אלף ואחד תודות ונשיקות. הרגע הגיעה לצערי, או לטובתי אין לי מילים הפחד כבר אינני מבחינה אם שיתק אותי או התגברתי לפי יכולותי. הרה מקסימה כול כך קשה לי להפרד להגיעה לימים ההם שוב. ותתפלאי גם יתחלתי להקשר אליכם ובעיכר אלייך, הרגשתי שאת כחברה טובה שעוזרת לי. אבל היום הרגע מגיעה . אני מנסה תמיד לחשוב אל המילים שלך מה שהיה עבר.אבל מה שהיה לא סתם היה. אולי בעצם ההתנהגות ההיא,אבל מי אמר שאני יצליח לשנותה. לפעמים אפילו כשרוצים משהו מבפנים מתגבר על הרצון, פתאום אני מתנהגת בצורה שכזו שאני לא אוהבת. אולי בגלל שאז אני מתנהגת כהתנהגות יותרררררר מדי שקטה ועדינה כדאי לתת הרגשה לאחרים שאני כזו ושלא הפגעו ביי. נראה לי זה ההתנהגות שאני משדרת ללא רצוני, אבל אנשים אוהבים לנצל חלשים אבל אני מתנהגת בהתנהגות כזו כדאי שלא הפגעו ביי, הכוונה שאני עדינה שקטה מאוד עזבו אותי .ובעצם אני בתוכי אוהבת מדי פעם לקשקש.לא הרבההה......... הרה, כן כן כן..........הפחד רודף אחריי אייך באמת משארים את העבר מחוץ להכול??. הרבה מאוד אנשים שרואים אותי שאז התיחסו אליי מגעיל אומרים, ואיי אייך השתנית.! יש לזה מין משמעות מסויימת? אבל זה לא שממש הכירו אותי........ הרה תאמת, הפחד לא לדבר להיות בצד כול כך מפחיד אותי. פתאום אני משתתקת מפחדת שאיזה משהיא תפגע ביי ליד כולם. זה גם משהו מהעבר!!!!!!! הרה אני מקווה שהיה לי בסדר ,בעזרתך ובעזרת כולם אני מקווה לעוץ למרחק..... אוהבת אותך גילת מחכההה לך

29/11/2001 | 15:33 | מאת: HERA

גילת, קודם כל - שיהיה בהצלחה... את מתחילה טירונות רגילה או נכנסת לקד"צ? לא התכוונתי שאת צריכה לקחת את העבר, לקפל יפה ולשים בפח. התכוונתי שאת צריכה לבחון אותו, לראות היכן השגיאות ומתוך זה לצמוח חזקה יותר. הרי בסך-הכל, אי-אפשר להתעלם לחלוטין מדברים שקרו לנו; מה שכן אפשרי הוא להשתדל שהם לא יקרו שוב. וזה לא קל... לא טענתי מעולם שזה קל... לצערי זה נכון, אנשים מחפשים את החוליות החלשות, ומנצלים אותן. אבל את לא חייבת לתת לאף-אחד לנצל אותך. את לא צריכה להיות מישהי שהיא לא את, אלא ללמוד איך את (כפי שאת), מתמודדת עם הסביבה. לעמוד על שלך - אפשר לעשות את זה גם בשקט ובשלווה, לא חייבים להיות פטפטנים גדולים בשביל זה... את רואה בעצמך, שאת מקבלת תגובות מהסביבה על שינוי שחך בך - זה שינוי שאת אוהבת? ובכל מקרה, יש לזה משמעות... שינוי ב"עצמי" דורש הרבה סבלנות ונכונות לקבלה של דברים חדשים, וגם אם השינוי עדיין קטן, זה לא אומר שהוא לא יכול לגדול... ושוב, בהצלחה...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית