אני לא ורדה רזיאל ז'קונט...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/11/2001 | 00:39 | מאת: HERA

אז נא לא לבלבל אותי יותר מדי... בבקשה!

29/11/2001 | 07:00 | מאת: ד"ר אורן קפלן

הי הרה זה כנראה באמת מבלבל. אותך, ואת הסביבה... מצד אחד יש לך באמת יכולת נפלאה לקלוט אנשים ולעזור להם בצורה אינטליגנטית ואמפתית. מצד שני כנראה שפעמים רבות הסנדלרים הולכים יחפים... את נותרת מבולבלת ולא מצליחה לכוון את היכולת הזו גם פנימה. מאחר ובחרת להשתתף בפורום בצורה פעילה ולענות לאנשים, הם מגיבים אליך. בעיני זה מאוד חיובי. עם זאת צריך לקחת בחשבון שאם את נוגעת בהם, הם נוגעים בחזרה. ולפעמים זה מבלבל או כואב ובוודאי שהשליטה באינטראקציה כבר איננה יותר בידיך. באופן אישי אני מעריך מאוד את תרומך לפורום ובעיקר לאנשים שבו. אבל את זו שצריכה לשים לעצמך את הגבולות במקומות שזה נכנס מתחת לעור. יום מוצלח. אורן

29/11/2001 | 07:26 | מאת: דני

באמת ,לפעמים את מגיבה באופן פוגע ומעליב.

29/11/2001 | 07:41 | מאת: אביב2

its caled overdoing and sometimes its takes alot of energy i agree with oren keep your bounderies marked and and watch your self and others when thay cross y

29/11/2001 | 15:11 | מאת: HERA

תודה רבה...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית