מערכות יחסים להרה מזוהר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/11/2001 | 00:37 | מאת: זוהר

להרה אני יושב בבית ליד הדס חברתי שמשום מה היא כל הזמן לא בוטחת באהבתי אליה וחושבת שבגלל שיש לנו סקס טוב ובגלל ששנינו אוהבים סקס אז לה נראה שרק הסקס מחבר ביננו דבר שממש לא נכון. היא גם אישה שלא בוטחת בי בכלל ומקנאת לי ואני אמרתי לה 100 פעם שאני באמת אוהב אותה ואנחנו גרים עכשיו בדירה שלי ביחד וקונים אוכל במשותף ונהנים אחד מחברת השני מה עוד היא צריכה שאני יעשה בישביל שתאמין לי אני כבר בכיתי הרבה פעמים בדמעות מהלב וזה עדיין לא עוזר היא ציפור מוזרה יש לך תשובה תודה ותבורכי ממני זוהר

29/11/2001 | 00:38 | מאת: HERA

זוהר, אני באמת לא יודעת מה הסיפור שלכם... נשמע שהקשר חשוב לשניכם (כל אחד וסיבותיו)... למה שלא תפנו ליעוץ זוגי, ותלבנו ביניכם את כל אי-ההבנות?

29/11/2001 | 00:53 | מאת: HERA

זוהר והדס, אני מתנצלת אם התשובה הקודמת בוטה מדי. אבל שניכם מציגים את אותו קשר בצורה כל-כך שונה... אני באמת חושבת שכדאי שתפנו לייעוץ זוגי - זה יותר קל למי שמולכם לשמוע את שניכם ביחד, כשיחה שוטפת, ולא כרצף קטוע של הודעות...

29/11/2001 | 09:29 | מאת: "אור

המממממ....זה אתה הקמצן ?? הלללו תתחיל לשחרר... לא יפה... בסוף כולם נוסעים ברכב אמריקאי(קדישא)

29/11/2001 | 15:15 | מאת: HERA

כל הקדישא זה אמריקאי?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית