מערכות יחסים להרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/11/2001 | 00:26 | מאת: הדס

הרה שלום החבר שלי אמר לי עכשו שהוא מעונין בי לסקס בלבד ובמילים אחרות הוא שואל אותי האים אני מסכימה לכך תחושת הבטן שלי שאכן רוב הקשר שלנו מבוסס על סקס זו דרכו לאהוב אותי ולאהוב בכלל. מה עלי לעשות בנושא הזה הדס.

29/11/2001 | 00:36 | מאת: HERA

הדס, אני לא יכולה לומר לך מה לעשות... ההחלטה הסופית היא שלך... אבל! סקס בלבד אינו בסיס למערכת יחסים ארוכת טווח. השאלה היא, האם את מחפשת מערכת יחסים יציבה או סתם משהו כדי להתגבר על הגירושין? אדם שמסוגל להראות אהבה רק דרך יחסי מין, הינו אדם שיש לו חסימה רגשית כלשהי... תחשבי גם על זה...

29/11/2001 | 09:30 | מאת: "אור

נו מה....זה היה שקוף!!! לא נפל לך האסימון???

29/11/2001 | 10:05 | מאת: "אור

את כנראה זיון טוב....ששניים רבים עליך אז הראשון ראה שבחוץ יותר גרוע...וכנראה צריך גם לשלם אז הוא רוצה לחזור....וכמובן שיש גם את הילדה שעדיף לא לפרק משפחה השני מקבל זיון טוב בלי לשלם...והוא מושך ומושך כי כמה שהוא מושך ככה הוא גם חוסך וגם מקבל זיון טוב!!! ולמה אני מדבר בסגנון כזה? כי את הכנסת את הקטע הכספי!!! אז חמודה....תביני כל מה שאת נותנת...יש היום ב50 שקל!!! וזיון טוב כבר לא מספיק!!!!

29/11/2001 | 10:05 | מאת: "אור

את כנראה זיון טוב....ששניים רבים עליך אז הראשון ראה שבחוץ יותר גרוע...וכנראה צריך גם לשלם אז הוא רוצה לחזור....וכמובן שיש גם את הילדה שעדיף לא לפרק משפחה השני מקבל זיון טוב בלי לשלם...והוא מושך ומושך כי כמה שהוא מושך ככה הוא גם חוסך וגם מקבל זיון טוב!!! ולמה אני מדבר בסגנון כזה? כי את הכנסת את הקטע הכספי!!! אז חמודה....תביני כל מה שאת נותנת...יש היום ב50 שקל!!! וזיון טוב כבר לא מספיק!!!!

29/11/2001 | 10:05 | מאת: "אור

את כנראה זיון טוב....ששניים רבים עליך אז הראשון ראה שבחוץ יותר גרוע...וכנראה צריך גם לשלם אז הוא רוצה לחזור....וכמובן שיש גם את הילדה שעדיף לא לפרק משפחה השני מקבל זיון טוב בלי לשלם...והוא מושך ומושך כי כמה שהוא מושך ככה הוא גם חוסך וגם מקבל זיון טוב!!! ולמה אני מדבר בסגנון כזה? כי את הכנסת את הקטע הכספי!!! אז חמודה....תביני כל מה שאת נותנת...יש היום ב50 שקל!!! וזיון טוב כבר לא מספיק!!!!

29/11/2001 | 10:05 | מאת: "אור

את כנראה זיון טוב....ששניים רבים עליך אז הראשון ראה שבחוץ יותר גרוע...וכנראה צריך גם לשלם אז הוא רוצה לחזור....וכמובן שיש גם את הילדה שעדיף לא לפרק משפחה השני מקבל זיון טוב בלי לשלם...והוא מושך ומושך כי כמה שהוא מושך ככה הוא גם חוסך וגם מקבל זיון טוב!!! ולמה אני מדבר בסגנון כזה? כי את הכנסת את הקטע הכספי!!! אז חמודה....תביני כל מה שאת נותנת...יש היום ב50 שקל!!! וזיון טוב כבר לא מספיק!!!!

29/11/2001 | 12:31 | מאת: יונת

אור גם אם הכוונות שלך היו להראות להדס שאי אפשר לבנות משפחה עם בחור שרק הסקס טוב להם לא נותנים תשובה בצורה כל כך ניבזית ומעליבה . כך אני חושבת . ולהדס ! !!!! ---- גם אני חושבת שאי אפשר לבנות חיים משותפים רק על סקס טוב כי כל השאר יהיה לך ממש גרוע בעיקר עם אדם קמצן . אולי תנסי לתת הזדמנות נוספת לבעלך לשעבר שכל כך רוצה לאחד את משפחתו מחדש ותגדלו את ילדתכם יחד באווירה אוהבת כמו כל משפחה נורמלית וגם סקס טוב יהיה לך עם בעלך . אני מאחלת לך איתו רק אושר ועושר ושתהיו משפחה מאוחדת ומלוכדת .

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית