היפר אקטיביות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/11/2000 | 14:15 | מאת: איריס

יש לי ילדה עם היפר אקטיביות ומעוניינת ביעוץ למי פונים?

17/11/2000 | 17:47 | מאת: טלי וינברגר

איריס שלום רב, איזה סוג של ייעוץ את מעוניינת? טיפול לילדה? ייעוץ הורים? יעוץ נוירולוגי? לכל ייעוץ כזה, מן הסתם, ההמלצות תיהינה שונות. בברכה, טלי פרידמן

17/11/2000 | 18:39 | מאת: ד"ר אבי פלד

מרכז רפואי שניידר לילד - ליד ביח בילינסון / רבין

17/11/2000 | 20:26 | מאת: riki

ד" פלד שלום אני פניתי עם בני בן ה-21 ליעוץ אצל ד"ר רפאל וייץ לאחר אבחון בניצן,ד"ר וייץ אבחן אצל בני הפרעת קשב וחוסר רכוז שמיעתי ויעץ לי להשתמש ב"ריטלין".לי כרגע יש הסתייגות מתרופה זו בשל עכוב בגדילה למרות שהוסבר לי שזה תהליך עכוב זמני(כל עוד לוקחים את התרופה)וכן נראה לי שזאת הדרך הקלה ביותר להקל על מערכת החנוך ואח"כ אולי גם על בני. לא ברור לי כיצד ניתן לבחון לאחר תקופה מסוימת של לקיחת תרופה זו האם יש שיפור אצל בני בקשב וברכוז ושאין צורך בתרופה זו יותר. תודה ריקי

17/11/2000 | 20:33 | מאת: riki

ד"ר פלד שלום חלה טעות בפניתי הקודמת הגיל הינו 12 ולא 21 . תודה ריקי.ד"ר פלד פסיכיאטר מנהל מחלקה כתב/ה: > > מרכז רפואי שניידר לילד - ליד ביח בילינסון / רבין

19/11/2000 | 15:05 | מאת: שאול

עמותת ביחד לילדים ומבוגרים עם ADHD טלפון 03-5797004

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית