ליהי...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/11/2001 | 16:39 | מאת: HERA

היי לך חביבתי... תגידי, אחרי שזרקת כריות, שברת צלחות, עשית מקלחת קרה, רקדת, שתית בירה, הרבצת לאנשים וכו' וכו'... מה שלומך היום?

28/11/2001 | 22:36 | מאת: ליהי

שלום לך ציפורה נחמדת שלי...... שלומי טוב. אני עוברת המון מהפכים ברגשות שלי בגלל שאני מתעמתת עם כל מיני דברים, שגורמים לי כעס ותיסכול. וכן , גם היום עברתי את זה אבל הפעם, בניגוד לאתמול, לא נתתי לכעס להשתלט והוא עבר לי במהירות כזו, שאני אסירת תודה. את מכירה את ההרגשה הזאת, שכשנדמה לך שאין פיתרון- פתאום משום מקום נשלח לך פיתרון? בכלל בלי שציפית לו? אז ככה אני מרגישה בשעתיים האחרונות. מישהו שומר עליי שם למעלה, כי היום הוא שלח לי מלאך . ואולי בזכותו זה, אני אוכל להתחיל בחיים חדשים בקרוב מאד... ומה איתך נשמתי? עדיין רוצה לקפוץ מביניינים\ להיסקל באבנים ועוד רעיונות כאלו ואחרים??? (תגידי שלא, בחייאת הרה, בשבילי???) :-)))

28/11/2001 | 23:31 | מאת: איתן

אני רואה ששלומך משתפר. ואני מאוד שמח בשבילך:))) קיבלת אתמול שלל עיצות להתמודד עם כעס:)) ואפילו היו לך רעיונות משלך:))) (קרב כריות):))) אני מקוה שאת תמשיכי לחייך. וליהיות אם מורל גבוה:))) וחוץ מזה. אצלי הכל בסדר:)) רק שהרה. נעלמה לי פתאום היום:))) ראיתי ממה שהיא כתבה שדווקא יש לה מצב רוח טוב:)) אני מקווה שהיא לא בהיייי:)))) @-------)------ איתן:)

29/11/2001 | 00:04 | מאת: HERA

נישמתי... אני ציפורה? מקסימום תרנגולת... את מוכנה לתפוס שיחה עם השומר העליון שלך, ולבקש ממנו לשלוח לי גם שומר (אפילו מתלמד...). לדעתי כולם שם רבים מי לא ישמור עליי... ובסוף יוצא שאני נתונה לחסדים של עצמי... ואין לי כאלה. ומי הוא אותו מלאך שנשלח אלייך? בעצם, הפרטים לא חשובים לי כמו העובדה, שהוא גורם לך לקוות ולהאמין שיהיה טוב... ככה צריך להיות. יש לי עוד המון רעיונות חוץ מבניינים ואבנים...

29/11/2001 | 03:53 | מאת: anat

hi all of u.............. good to see u r in such a good mood............... eitan - stop thinking about food........... hera - stop thinking about ways to hurt yourself.......... lihi - good to see u smiling..............

29/11/2001 | 04:00 | מאת: anat

the massage before is for the 3 of u..........

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית