ליהי- בקשה לי אליך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/11/2001 | 15:43 | מאת: אסתי

היי ליהי האם תוכלי להמליץ על אותו פסיכולוג מופלא שלך ולתת את פרטיו??כתובת +טלפון. אני בקופ"ח כללית, צריכה עזרה, תושבת רמת גן- אך בהחלט מוכנה לעשות מאמץ ולטייל ברדיוס סביר...... המון תודה אסתי

28/11/2001 | 22:45 | מאת: ליהי

אסתי יקרה, למה שלא תנסי להתחיל טיפול באיזור מגורייך (במקום לבזבז שעה נסיעה ולהתעצבן בפקקים)? אני בטוחה שיש עוד פסיכולוגים מצויינים בארץ, חוץ משלי.... הייתי מציעה לך לנסות לפחות. לפסיכולוגית שלי הגעתי "על עיוור", לא קיבלתי שום המלצות מאף אחד עליה, ולמען האמת, הועברתי אלייה מפסיכולוגית אחרת בכלל, שנאלצה לעזוב את העיר. הפסיכולוגית הראשונה לא הייתה משהו מי יודע מה, ולכן, אין ספק שהיה לי מזל גדול שהיא עזבה. גם במקרה של פסיכולוג, כמו בעצם כל דבר בחיים- מסתבר שצריך (גם) הרבה מזל. תנסי לגשת לסניף בריאות הנפש בר"ג ולקבוע תור, ותראי איך זה ממשיך משם. אם למרות כל הצעותיי ,את עדיין איתנה בדעתך, תכתבי לי שוב ואתן לך את הפרטים . בכל אופן, מה שלא תחליטי- שיהיה בהצלחה.... :-)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית