לענת...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/11/2001 | 09:45 | מאת: ליהי

קראתי את מה שכתבת לי.... אחלה רעיון!... וזה באמת מה שאני עושה כשאני לבד בבית-- שמה מוזיקה בפול ווליום ורוקדת עד אפיסת כוחות כמו משוגעת.... ובקשר לבירה.... אני לא כל כך אוהבת בירה... זה עושה לי בלאגן בבטן וכל שנייה אני צריכה לרוץ לשירותים... אבל תודה על העיצה! :-))))))))

29/11/2001 | 03:55 | מאת: anat

hhhhhhhhh i don"t want u to throw up................. dance, love the music.......... the most important - love yourself!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית