מערכות יחםים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/11/2001 | 00:41 | מאת: הדס

יש לי חבר חדש מםפר חןדשים וחשבנו על עתיד משותף ומגורים יחד ולצין שיש לי ילדה והוא רווק הוא אמר לי לפתע שזה מלחיץ אותו שנעבור לגור יחד ויש לו איום כלכלי מאחר ויש לו יותר כסף ממני והוא חש מקופך ושאין צדק בכך בנוסף הוא מיתקמצן ביציאות והבילויים שלנן ומחשב כול גרוש וזה שאני שוכבת איתו מפנקת אותו מבשלת לו זה לא ניחשב עבורו לנתינה כניראה בנוסף לכול לאחרונה הגרוש שלי ניכנס לחיי ומאוד רוצה שנחזור ויש לן ים נכונות לידאוג לילדה ולי נפשית וכלכלית כי הוא אומר שהוא מטורף אחרי ואחרי הילדה שלן בעבר הוא היה חסר יציבות וכסף ונתינה כלפינו עים החבר החדש יש לי סקס ניפלא אבל הוא נעול בנוסע הכסף ואפילו מסרב שנגור בביתו ונשכיר דירה אחרת מכול מני סיבות מוזרות וזה משפיל אותי ומפחיד אותי אני ניקרעת בינו לבין הגרוש שלי שרוצה צנס נוסף למסד את הקשר לבין החבר שלי החדש שדי כייף לי איתו ויש סקס טוב השמח לקבל יעוץ ופיתרון בתודה מיוחדת הדס

28/11/2001 | 00:46 | מאת: HERA

הדס, הלוואי ואפשר היה לבסס חיים שלמים על סקס... אבל חוץ מהנאה - מה זה נותן? לא בטחון כלכלי, לא יציבות לאורך זמן, בעיקר כשיש ילדה בבית. איך היא מסתדרת איתו? נשמע שהחבר שלך מוכן לחיות רק מסקס... יופי! אם הוא לא סומך עלייך מבחינה כלכלית, ולא מוכן לגור איתך - מה את מחפשת אצלו? אני לא יודעת מה סיבת הגירושין, אבל אולי תשקלי לתת לאקס את הצ'אנס שהוא מבקש? זה נשמע לי יותר בריא מאשר החבר הקמצן...

28/11/2001 | 01:48 | מאת: הדס

שכחתי לומר לך דבר נוסף החבר שלי אומר שהוא כן מוכן שנשכיר דירה יחד אבל לא בבית שלא אלה במקום אחר כי הוא או ההורים שלו פוחדים על רכושן וזה גם פוגע בי אני במילחמה נפשית קשה מאוד ואני לא יודעת למי לישמוע ללב שמאוהב בו או לראש שאומר הדס תיבכי אכשו מאשר תיצרחי אחרכך הוא אומר שהוא אוהב אותי ורוצה בי וישלי שאלה נוספת ביקשתי ממנו שכאשר אנחנו יוצעים לבלות שמין הנהוג שהוא ישלם ותאמיני לי שזה צנוע מיותר הוא אומר שפעם אני ופעם הוא ושיש לו מינוס בבנק ואין לו אפשרויות אני אסירת תודה על תשובתך והשמח לקבל תשובה נוספת ים תודות מהדס

28/11/2001 | 16:18 | מאת: HERA

הדס, לפי מה שאני מבינה, גם ההורים שלו מעורבים בעניין... הוא נשמע גבר תלותי מעט... נדמה לי שההחלטה שלך להיות איתו זה עסקת חבילה עם ההורים שלו - את מוכנה לזה? אומרים, שהקשבה ללב יכולה לפעמים להיגמר בצרות - בעיקר בנושאים כאלה. מותר לשאול מדוע התגרשת? ומה דעתה של בתך (בת כמה היא?) על החבר החדש? מבחינת "מי מזמין את מי"... אני חושבת שזה הוגן, שתתחלקו חצי-חצי בהוצאות, פעם הוא ופעם את...

28/11/2001 | 13:06 | מאת: "אור

את כנראה זיון טוב....ששניים רבים עליך אז הראשון ראה שבחוץ יותר גרוע...וכנראה צריך גם לשלם אז הוא רוצה לחזור....וכמובן שיש גם את הילדה שעדיף לא לפרק משפחה השני מקבל זיון טוב בלי לשלם...והוא מושך ומושך כי כמה שהוא מושך ככה הוא גם חוסך וגם מקבל זיון טוב!!! ולמה אני מדבר בסגנון כזה? כי את הכנסת את הקטע הכספי!!! אז חמודה....תביני כל מה שאת נותנת...יש היום ב50 שקל!!! וזיון טוב כבר לא מספיק!!!!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית