שאלה דחופה לפסיכיאטר!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/11/2001 | 00:36 | מאת: אלמוג..

שלום אני בן 17 ומטופל באדרונקס לאחר שלא עזר לי טיפול בסרוקסט.. אני לוקח את הכדורים מזה 22 ימים לערך שני כדורים ליום אחד בבוקר ואחד בערב (לפי הוראת הפסיכיאטר כמובן) בערך אחרי שבוע שבועיים שהתחלתי לקחת את הכדורים,הבחנתי שצורתו של איבר מיני משתנה!!! ואני אסביר: האיבר פתאום ... בחלק הבסיס נעשה דק יותר ובחלק שקרוב לאיזור הכיפה (לא מצאתי מילה אחרת) הוא נעשה עבה יותר.. ואז כאילו יש קו מפריד כזה ... כאילו הוא מתחלק לשני החלקים אחד עבה ואחד דק יותר הדבר הכי קרוב שדומה למצב שלו זה כמו פתמה של בקבוק נומר... האם ידוע לך על תופעה שכזאת??? מה עלי לעשות? אני כבר ממש מפחד... מה דעתך? בבקשה נסה להבין,פניתי לפורום משום שהפסיכיאטר שלי הוא למעשה פסיכיאטרית, וזה נורא מביך אותי לדבר על דבר כזה ועוד במיוחד עם אשה נסה להבין תודה נ.ב אני רק אוסיף שאבא שלי טוען שזה מהקור שכוויכול בגלל הקור האיבר מתכווץ אבל זה ממש ממש לא נראה לי מה דעתך?

28/11/2001 | 08:21 | מאת: דר' עמי אבני

שלום א. אז מה אם היא פסיכיאטרית ואם קשה לך פנה לפסיכיאטר איני מכיר תופעה כזו על פניו היא תתכן אם היא כתוצאה מהתרופה קרוב לודאי שעם הפסקת התרופה היא תחלוף כך שני בספק אם עליך לחשוש אין מנוס מלדבר עם הפסיכיאטרית המטפלת בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית