לאיתן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/11/2001 | 00:30 | מאת: ליהי

כן... צריך רק להזכיר את מונגאר ואת טיפטיפון וקוקולה ומרגו המכשפה החמודה כל כך.... איזה כיף..... בוא נקים אוהל מחאה ...: "יוחזרו הקטקטים לאלתר!!!!!!!!!!!!!!!!!"..... " חבל על כל טיפ(טיפון).."........"אין לי טיפטיפ אחרת..."....

28/11/2001 | 00:32 | מאת: HERA

מממ... יש לי שאלה חשובה (כמעט חשובה כמו מצב החיטה בג'ואריש) - מה עם הדרדסים?

28/11/2001 | 00:45 | מאת: יונת

הרה בגואריש אין חיטה שם יש רק סמים , גנבים , ורוצחים שם אחד את השני . [ { דרך אגב אני עוקבת כל הזמן אחרי כל שיחות הפורום אבל לא שותפה כי אני לא טובה בלכתוב הרגשות אבל מזדהה מלאה איתכם בכתיבתכם ] }] .

28/11/2001 | 00:49 | מאת: איתן

הרה את יודעת "דרדסבא היה אומר.......":)))) ליהי תיכנסי לאתר הזה גם את הרה:))) http://www.televizia.net @-------)------ איתן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית