סרוקסט ובילוי בפאב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/11/2000 | 21:01 | מאת: אלי

שלום , אני בן 26 ואני נוטל סרוקסט במשך כחודשים בעקבות חרדות ודיכאון. הייתי מעוניין לדעת האם ניתן לשתות משקאות אלכוהולים במשך תקופת נטילת התרופה. כמו כן החשק המיני ירד לחלוטין , האם ניתן לפתור בעיה זו ? ברצוני לציין שזה התרופה היחידה שאני נוטל. אני מודה מראש לעונים .....

17/11/2000 | 18:45 | מאת: ד"ר אבי פלד

בשום פנים ואופן - לא עם אלכהול לגבי ירידה בחשק המיני - זה חולף עם הזמן

18/11/2000 | 21:11 | מאת: אליאן

יש לי ילד בן 14 שמקבל ריספרידל ולפונקס ביחד. הוא קיבל בעבר הלידול,אטומין, אולנזפין,ודפולפט. גם עכשיו עם התרופות הוא עדיין פסיכוטי ולא מגיב, הצילו מה דעתך דר' פלד

18/11/2000 | 21:16 | מאת: אליאן

יש לי ילד בן 14 שמקבל ריספרידל ולפונקס ביחד. הוא קיבל בעבר הלידול,אטומין, אולנזפין,ודפולפט. גם עכשיו עם התרופות הוא עדיין פסיכוטי ולא מגיב, הצילו מה דעתך דר' פלד

18/11/2000 | 21:53 | מאת: ד"ר אבי פלד

30% מהמיקרים לא מגיבים לתכשירים נוגדי פסיכוזה אני מקווה שבנך לא נופל באחוזים אלו יש אנשים (ואני בינהם) שמקדישים את חייהם למחקר הסכיזופרניה כדי לדעת מה גורם לה - ומה הטיפול למחלה קשה וחשוכת מרפא זאת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית