כעס!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/11/2001 | 19:14 | מאת: ליהי

מה עושים עם כעס? איך מגרשים אותו?! הוא לא רוצה ללכת. מהצהריים אני רותחת מזעם , כועסת שבא לי להרוג "אותו". וזה לא עובר!!! למישהו יש רעיונות? הצילו! אני רוצה שהוא ילך מפה! כעס מז....!

27/11/2001 | 19:15 | מאת: ליהי

למישהו יש אולי איזה שק איגרוף להלוות לי? (לפני שאני מתפוצצת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

27/11/2001 | 19:42 | מאת: ניר

בואי תרביצי לי

27/11/2001 | 20:33 | מאת: HERA

קחי אותי ותחבטי בי עד שלא תוכלי יותר! זה יביא תועלת לשתינו...

27/11/2001 | 20:37 | מאת: איתן

ליהי:)) את יכולה לצעוק על מישהו בטלפון:))) את יכולה. לעשות מקלחת קרה:)) יהיה לך כל כך קר:))) שלא תחשבי שאת כועסת אלא כמה שקר לך:))) או שאת יכולה לדבר איתנו:)) ואנחנו נגרום לך לחייך. ולא לכעוס:)))) אוווווווו שפשוט תלכי לישון ותקומי לא כועסת:))) בכל מיקרה אני אשלח לך פרח שיגרום לך לחייך:)))))) @----------)------- איתן:)

27/11/2001 | 20:53 | מאת: "אור

תאמת...וברצינות!! לובשים טריניג.... נעלי ספורט.... מתחילים בהליכה מהירה לאט אט לריצה קלילה ולקראת הסוף ...כשמתחילים להתעייף להתחיל לקלל את כל אלה שעושים לך עצבים וזה מתחיל ככה...... ימניאק...ימיזדיין...אינעל ראבק.....אינעל אבו ראב ראב ראב ראבב ראבבב ראבבבבבבקק מגיעים הביתה....נחים קצת...שותים מיים מקלחת חמה....עם נשימות!! ואחרי שאת נרגעת........ תתקשרי אלי !!!!!!!!

28/11/2001 | 03:57 | מאת: anat

hhhh i read now what everybody wrote u.................... i hope u feel better today...:) u know i always wanted to brake some plates too but i have a better idea for u for next time...- buy buttles of bear go to somewhere away from everybody... drink,sing,dance and than - brake all the butles................. but the best way - go dancing!!!!!!!!!!!!!!!!! or just put on music and dance in your living room..............

28/11/2001 | 08:24 | מאת: דר' עמי אבני

ליהי שלום לטעמי לכעס יש סבות לא מועיל לגרש אותו הוא חוזר מהחלון שוה לבדוק למה את כועסת בדרך כלל כעוסים בצדק ואז גם קל יותר להתמודד עמו בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית