to HERA

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/11/2001 | 18:33 | מאת: lisa

Hi how r u? today is tuesday how did your meeting go today? i hope you are ok and i am waiting to hear from you,take care.....LISA

27/11/2001 | 20:32 | מאת: HERA

ליסה, את מכירה את השיר של אהוד בנאי - "הילד בן 30"? בדרך חזרה מהפגישה שמעתי אותו ברדיו (בכלל היו שירים "תואמי מצב רוח"), ונתקע ךי בראש הפזמון: "מהרי נא והניחי על ליבי תחבושת בטרם תשכיביני לישון. וספרי לי על הילד שהייתי איך שמחתי על הגשם הראשון". הפגישה היתה זוועה, אבל לא בגללה או בגללי (אולי כן בגללי, כי דברים יצאו שלא כמתוכנן, אני עוד לא יודעת, זה טרי מדי). נחזור להיפגש שוב (עדיין בשביל לבחון את המצב) רק בעוד חודש וחצי בערך... תודה על ההתעניינות. ומה איתך? איך את מרגישה בימים אלו?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית