ל - HERA

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/11/2001 | 12:33 | מאת: שלומי

אפשר לדעת מה זה HERA ? כאילו, איך הגעת לזה ?

27/11/2001 | 15:03 | מאת: HERA

HERA הוא שמה של אשת זאוס (ZEUS), מלך האלים היווניים (כל סיפורי האולימפוס וכו'...). איך הגעתי לזה? לא יודעת... נכנסתי לפורום, והייתי צריכה לכתוב איזשהו שם... זה הדבר הראשון שעלה לי לראש... זה מקרה קלאסי של שם גדול, שמאחוריו עומד אדם קטן. אני חושבת שנכנס פה גם העניין של הפנטסטי מול המציאות (סליחה על הביטויים, למדתי 5 יח' ספרות), שדי משקף את החיים שלי. אני ממש לא מחשיבה את עצמי כ"מלכת האלים" או משהו כזה... להיפך...

27/11/2001 | 17:24 | מאת: שלומי

סליחה על הבורות שאני מגלה במיתולוגיה היונית. אבל האם HERA היתה בעקרון דמות חיובית או שלילית ?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית