להרה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/11/2001 | 23:41 | מאת: ליהי

איך המרגש סיסטר?

26/11/2001 | 23:48 | מאת: HERA

היי היי... עוד לא החלטתי אם אני עייפה או לא... בעיה קשה... ומה איתך? איך עבר עלייך יומך?

26/11/2001 | 23:53 | מאת: ליהי

עובר עליי משהו. ללא ספק. אני חושבת שזה משהו טוב. זה כזה.. לא מוגדר... :-) אם עד עכשיו היה המון עצוב, אז עכשיו יש גם עצוב וגם שמח. יש רגעים שאני מרגישה שאני לאט לאט משלימה עם המציאות, עם עצמי. מתחילה להכיר את עצמי מחדש. ויש רגעים שאני פתאום שוב נזרקת לכל מיני מקומות (נפשיים) שהייתי בהם בשנתיים האחרונות, ואז אני די כועסת על עצמי. יש הרבה רגשות כרגע. הכל רועש וגועש. אבל, שוב, אני מקבלת הכל בברכה. אני מרגישה נורא מוזר. כאילו משהו קורה בי אבל לא ברור לי מה זה בדיוק...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית