חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/11/2001 | 21:38 | מאת: אלוני

אני חבר שאכפת לי מאד מאלוני מנסה לעזור לו בכל דרך שאני יוכל אנא תעזרו לי שאני יוכל להפנות אותו למישהו מוסמך אלוני כיום בן 35 מאז שנה שעברה הידרדר לגמרי מצבו הנפשי ההיתה לו חנות קטנה בתל אביב וכמה ילדים בגילאי 16 עד 15 אימו עליו שהוא הילשין למשטרה שהם מעשנים סמים ואני יודע שהוא לא הילשין עליהם ומז הוא סגר את החנות ניכנס לפחדים שהם עוקבים אחריו והם רוצים לשגע אותו ואני יודע שכל זה בדמיון שלו אני אפילו ניגשתי אליהם והם בכלל לא זוכרים אותו והוא מאז לא מתפקד היפסיק לעבוד נייהיה שבר כלי יש לו לחצים עצומים של כאבי ראש מפחידים הוא אומר לי שלפעמים הראש רוצה להיתפוצץ מכאבי ראש מחנק הוא מרגיש ירד לו הביטחון העצמי והוא אומר לי שעוקבים אחריו ושהתיקשורת עוקבת אחריו ומקליטים אותו בבית ומצלמים אותו בביתו והוא מאמין בשטויות שלו הוא הלך לעשות בדיקות ואמרו לו שהוא בסדר גמור אבל אפילו לרופאים הוא לא מאמין הוא חושב ששילמו לרופאים כסף שישקרו הוא היה אצל פסיכולגית היא אמרה לו שהוא צריך להישתחרר אבל הוא לא מצליח הוא נמצא במתח נפשי חזק מאד מאד מה לעשות בבקשה אנא למי שיוכל לתת עצה הוא טלפון של מישהו מוסמך שיש לו מושג במה מדובר להרגיע את החבר הכי טוב שלי דחוף ביותר אנא ממכם בתודה מהחבר

02/12/2001 | 02:44 | מאת: אלוני

אלוני מה עם תשובה דחוף ביותר

05/12/2001 | 06:34 | מאת: אלוני

מה אם תשובה דוקטורס

18/12/2001 | 03:04 | מאת: אלוני

אפשר לדעת למה לא מחזירים תשובות פה לשאלות ולפניות אלוני כתב/ה: > > אני חבר שאכפת לי מאד מאלוני מנסה לעזור לו בכל דרך שאני יוכל > אנא תעזרו לי שאני יוכל להפנות אותו למישהו מוסמך אלוני כיום > בן 35 מאז שנה שעברה הידרדר לגמרי מצבו הנפשי ההיתה לו חנות קטנה > בתל אביב וכמה ילדים בגילאי 16 עד 15 אימו עליו שהוא הילשין > למשטרה שהם מעשנים סמים ואני יודע שהוא לא הילשין עליהם ומז הוא > סגר את החנות ניכנס לפחדים שהם עוקבים אחריו והם רוצים לשגע אותו > ואני יודע שכל זה בדמיון שלו אני אפילו ניגשתי אליהם והם בכלל לא > זוכרים אותו והוא מאז לא מתפקד היפסיק לעבוד נייהיה שבר כלי יש לו > לחצים עצומים של כאבי ראש מפחידים הוא אומר לי שלפעמים הראש רוצה > להיתפוצץ מכאבי ראש מחנק הוא מרגיש ירד לו הביטחון העצמי והוא > אומר לי שעוקבים אחריו ושהתיקשורת עוקבת אחריו ומקליטים אותו בבית > ומצלמים אותו בביתו והוא מאמין בשטויות שלו הוא הלך לעשות > בדיקות ואמרו לו שהוא בסדר גמור אבל אפילו לרופאים הוא לא מאמין > הוא חושב ששילמו לרופאים כסף שישקרו הוא היה אצל פסיכולגית היא > אמרה לו שהוא צריך להישתחרר אבל הוא לא מצליח הוא נמצא במתח נפשי > חזק מאד מאד מה לעשות בבקשה אנא למי שיוכל לתת עצה הוא טלפון של > מישהו מוסמך שיש לו מושג במה מדובר להרגיע את החבר הכי טוב שלי > דחוף ביותר אנא ממכם בתודה מהחבר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית