כמה חבל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/11/2001 | 19:38 | מאת: ניר

שהיום נאלצתי לראשונה להשתמש באישור רפואי ע"מ לקבל שחרור משירות מילואים, הלוואי והכל היה תקין אז גם הייתי מוכן לתת שלושה חודשים.

26/11/2001 | 19:50 | מאת: ליהי

המממ..... סליחה.... אבל מה בדיוק היינו אמורים לעשות שלושה חודשים בלעדייך???......... מה שלומך יקירי? איך עבר היום?

26/11/2001 | 20:00 | מאת: ניר

יום פרווה , קצת לא נעים להשוות אבל זה ישב עליי כמו ציסטה גדולה (המילואים). אתמול ,מאוחר בלילה כשיצאתי לחברים ראיתי שפתאום יורד גשם והכל רך וטהור (כמו שליהי יודעת לתאר) אז וויתרתי על האוטו ועשיתי את זה ברגל. אז הנה אחד אפס לך.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית