פסיכואנליזה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/11/2001 | 19:31 | מאת: רוני

האם מישהו יודע איפה ניתן לפנות לטיפול כזה באזור המרכז במחיר שאינו מוגזם? תודה מראש.

26/11/2001 | 23:36 | מאת: ד"ר אורן קפלן

רוני שלום אם ברצונך בפסיכואנליזה פורמלית פנה למכון הפסיכואנליטי בירושלים ובקש הפניה. יתכן ותוכל למצוא קנדידט, כלומר אדם בתהליך הכשרה במכון שיקבל אותך במחיר מוזל. אלו בד"כ אנשי מקצוע בכירים בעלי ניסיון מקצועי רב. יש להדגיש שהרבה מאוד טיפול פסיכולוגיים דינמיים מועברים בגישה פסיכואנליטית גם אם אין מדובר בפסיכואנליזה פורמלית (ספה, ארבע פעמים בשבוע וכו'). בברכה ד"ר אורן קפלן

26/11/2001 | 23:50 | מאת: HERA

אורן שלום, האם תוכל להרחיב מעט את מה שכתבת בנושא טיפולים דינמיים שמועברים בגישה פסיכואנליטית? תודה, HERA.

27/11/2001 | 07:17 | מאת: דר' עמי אבני

שלום פנה למכון האנליטי בירושליים מועמדים במכון (שהם מטפלים מנוסים) גובים חצי מחרי כך שזה יוצא כמו טפול רגיל פעמיים בשבוע בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית