זכרון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/11/2000 | 01:53 | מאת: א

אני בת 31, בתקופה האחרונה התחלתי לסבול מבעיית זכרון, אף פעם לא הצטיינתי בתחום הזה...אבל בזמן האחרון זה כבר מוגזם. האם יש משהו שניתן לעשות או שזה הגיל...

16/11/2000 | 18:07 | מאת: ד"ר אבי פלד

בגיל שלך לא אמורה להיות בעיית זיכרון בד"כ בגיל הזה מדובר אולי בבעיה של ריכוז את זקוקה לאיבחון - פני דרך קופ"ח לאיבחון קוגניטיבי ניורולוגי עדכני אותי התחום הזה מענין אותי - פרטים וטלפון בכרטיס אישי בלחיצה על שמי בדף הפורום

17/11/2000 | 11:45 | מאת: א

תודה על תשובתך האם לחרדות השפעה על הזיכרון? על הריכוז ברור לי שהן משפיעות בזמן התקף אך מה עם שאר הזמן?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית