בולימיה?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/11/2001 | 14:25 | מאת: עינת

שלום רב, אתמול התארח אצלי ידיד שהביא ידידה שלו. היא סיפרה שיש לה התקפי זלילה ושהגיעה אליו לסוף שבוע כדי להיות רחוק מהאוכל ובכ"ז הם ערכו זלילות (הם פרטו מה הם אכלו- ערבבו מתוק ומלוח ואכלו המון). הם אכלו אצלי ארוחת צהריים ואח"כ אני והבחורה נשארנו לדבר. כל חצי שעה או ארבעים דקות היא קמה, התנצלה והלכה לשירותים, לפרקי זמן קצרים, שאחריהם ביקשה כוס מים. כשנגשתי בעצמי לשירותים נגעלתי: האסלה היתה מכוסה מים או נוזל כלשהו וניירות טואלט היו ספוגים מסביב. באוויר עמד ריח חמצמץ ואני חושבת שהבחנתי בשאריות מזון. אינני מכירה אותה ולא יודעת מה לעשות. האם היא בולימית? קראתי במס' אתרים על הסממנים של בולימיה והם אינם מעידים עליה כבולימית. (לדוג': היא דווקא לא דיברה אתי על דיאטות, היא מאוד פופולרית, בעלת ביטחון עצמי ועוד) למי כדאי לי לפנות?

25/11/2001 | 15:04 | מאת: adi

עינתי, כל הכבוד לך!!!!!!!!! אני לא מומחית גדולה לנושא, וגם אבחנות דרך הנט אי אפשר לעשות. אם את בקשר עם הידיד שלך, אז נסי לספר לו על חששותייך. עדי

27/11/2001 | 14:37 | מאת: adi.

היי, קיבלתי את האי מייל שלך אתמול, אבל לצערי יש לי תקלה במחשב ואיני יכולה לענות לך עליו. אנסה מחר ממקום אחר. עדי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית