ליהי ואיתן...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/11/2001 | 02:20 | מאת: HERA

חייבת לציין, שעכשיו אני יודעת למה זה פורום ליעוץ נפשי... הצלקות שהותירו בנו כל הסדרות האלה תשארנה לנצח... אני מניחה שיהיה מי שיקום וימחה, שלא לזה נועד הפורום, אבל לעזאזל, זה גרם לי חייך... וזה שווה הכל מבחינתי!!!!

25/11/2001 | 02:23 | מאת: ליהי

הסדרות עוד מילא.... אבל מה עם כל הסיפורים המפחידים? כיפה אדומה, עמי ותמי ושיא השיאים..........----- פטר והזאב!!!!!!! עד היום אני בטיפול בגלל זה...... ועכשיו ברצינות.... באמת קצת נסחפנו, אבל הרבה זמן לא צחקתי ככה!.......... לילה טוב יקרים שלי :-))))))))))))))))))))))))

25/11/2001 | 02:29 | מאת: איתן

תגידו מה שאתן רוצות על הסדרות האלו:))) אבל אתן מחיכות וצוחקות:))) ומה יש היום ראיתן????? הכל שטוח ותפל בלי טעם ובלי ריח. הלואי ולילדים של היום היו סדרות לפחות ברמה של פעם. אם חידושים אבל אם רמה. וחבל שזה לא ככה. בכל מיקרה:)) לילה טוב:))) איתן

25/11/2001 | 15:08 | מאת: HERA

היי לכם, אומרים שבכל אחת מאגדות הילדים מסתתרת הפרעה נפשית כזו או אחרת, ולפעמים מדובר אפילו בסטיות... היפיפיה הנרדמת - זו נקרופיליה... בא לו הנסיך, אחרי 100 שנה ומנשק גופה... והוא עצמו סובל מהזיות... איך פתאום היא קמה לתחייה? סינדרלה - איזה פטישיזם לנעליים... והיא עצמה נרקומנית... עלק נוסעת בדלעת... שלגיה - נימפומנית פטישיסטית; גם רק גמדים וגם 7... וגם פה הנסיך נקרופיל... מנשק נסיכה מורעלת... וכך זה נמשך...

25/11/2001 | 15:29 | מאת: HERA

אגב, עדיין לא שמתם לב ששינו את פני הפורום? אם לא, אז אני יוצאת מדעתי לחלוטין...

25/11/2001 | 17:16 | מאת: noname

הרה, אולי אני יכולה לעזור בשורה למעלה היכן שרשום "רשימת פורומים", "שאל שאלה", "חזור לפורום" וכו' רשום גם "פרוס תגובות". תלחצי על זה ותחכי. מקווה שזה יעזור.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית