תיק רפואי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/11/2000 | 13:37 | מאת: ח.ש

לפני כחמש שנים הייתי מאושפז במחלקה הפסיכיאטרי בתל השומר הייתי מעוניין לקבל את התיק הרפואי שלי האם זה אפשרי? האם צריך סיבה מיוחדת? או שפשוט צריך לבקש?

16/11/2000 | 00:52 | מאת: טלי וינברגר

ח.ש. שלום רב, לפי הידוע לי אין צורך בסיבה מיוחדת כדי לקבל את התיק הרפואי. מבחינת חוק זכויות החולה זו זכותך לקבל את התיק. ייתכן ויעשו לך בעיות, אבל תזכיר את חוק זכויות החולה (אותו , אגב, אתה יכול להשיג בקופ"ח וכדומה). בהצלחה, טלי פרידמן

16/11/2000 | 03:02 | מאת: קוקו בן 17

מענין אותי לדעת אם גם אתה פגשת שם פסיכאטר בעל מיבטא רוסי כאשר הוא "בודק" אותך הוא נוהג לא להסתכל עליך אלא הצידה ומדי פעם יש לו נוהג מוזר של ביצוע סיבובים עם הראש?

16/11/2000 | 20:54 | מאת: שואלת

http://www.doctors.co.il/law/article/17/

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית