עזרה לדיכאון מתמיד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/11/2001 | 18:42 | מאת: JJ

שלום אני ליפני שנתיים אובחנתי שיש לי OCD קשה מאוד אני לקחתי את כל סוגי התרופות אפקסור סרוקסת רספרדל וכלום לא עזר אני כבר לא מישתמש בכלום יותר מה לעשות זה לתמיד כלום לא עוזר?

25/11/2001 | 23:59 | מאת: ד"ר אורן קפלן

JJ שלום לעיתים הטיפול התרופתי לא עוזר, ולפעמים הוא פתאום עוזר אחרי תקופה. יתכן שצריך לעשות עוד שינויים וכדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל. בכל מקרה, האם אתה נמצא במקביל גם בטיפול בשיחות? במידה ולא מומלץ שתפנה שכן היעילות הטובה ביותר לטיפול היא בשילוב בין שיחות לתרופות. בברכה ד"ר אורן קפלן

28/11/2001 | 00:20 | מאת: ליהי

:-)))

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית