מה עושים נגד סטרס???

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/11/2001 | 16:51 | מאת: רמיאל הכנעני

וגם דיכאון?

24/11/2001 | 22:18 | מאת: שירית

נגד דיכאון-סרוקסט או פרוזק. נגד סטרס- אולי קסנגיס יעזור. ונגד שניהם גם יחד, בנוסף לטיפול התרופתי - טיפול פסיכולוגי מושקע וממושך.

25/11/2001 | 07:37 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, שאלתך כללית מדי. יש מצבי חיים שאינם מתאימים לפרט (נישואין לא טובים; הורים בעייתיים; תעסוקה לא מתאימה), ואז צריך לבדוק אפשרויות של שינוי הגרויים הסביבתיים. יש מצבים אחרים, נקודתיים יותר, שבהם חרדה יכולה לפוג לאחר טיפול תרופתי, אך כדי שלא תחזור - מומלץ להבין את התופעות, באמצעות כילים (ויש רבים) פסיכולוגיים. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית