מישהו יודע למה?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/11/2001 | 12:02 | מאת: ניר

סי היימן מתעקשת לשיר? כן גם אתמול לא היה לי יום מי יודע כמה, למרות שהייתי פעיל מבוקר עד ערב. לא אפרט מדוע ולמה אבל לאן שלא פניתי ההרגשה לא עזבה. אך השיא היה עם סי עת חשבתי כי בטלביזיה אוכל למצוא מזור (ולא את דליה ! ). ואופס לא יודע איך המכשיר נידלק לי על " ואולי לא היו הדברים מעולם". טוב אז כחובב מוזיקה מושבע , וכמזוכיסט מתחיל החלטתי לתת לה הזדמנות אצלי בסלון ולבחון ביסודיות אם יש משהו קטן? ..שבכל זאת?..... אולי?......... אבל לא! . בימים קשים אלו על כל אחד מאיתנו לתרום למאמץ הלאומי, יכולה סי לעשות זאת בגדול אם רק תחליט לתלות תנעליים. (ועוד דבר סי גם לא במיקלחת מסכנים השכנים)

24/11/2001 | 12:09 | מאת: ליהי

ניר????????????? הכל בסדר????????

24/11/2001 | 12:18 | מאת: ניר

כן יקירתי. הבוקר אני יותר מאושש, חוץ מזה הבאת לי השראה, בזה שאמרת כי לפעמים את סתם כותבת בשביל להוציא את החרא. אבל באמת חמודה אין מקום לדאגה , אני יכול לספר לך שמתוך הסערה שעברתי השבוע הייתי מאוד יצירתי בתחום הפיננסי, כך שבמישור הכלכלי אני יכול להיות רגוע לבנתיים. ואצלך?

24/11/2001 | 12:25 | מאת: "אור

הממממ חובב מוזיקה ??..............מעניין... גם אני....גם אוהב מוסיקה...וגם מתופף מקצועי אז אולי תקנה לך תופים...ותוריד כל העצבים<<<<

24/11/2001 | 12:31 | מאת: ניר

לא אח שלי תופים כבר מאוחר בישבילי, למרות שזה היה חלום ילדות שלא התממש. אבל חשבתי על גיטארה באס, מה דעתך?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית