ל- noname

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/11/2001 | 00:05 | מאת: ענבר

אני מצטערת שנעלתי ככה מהאיי סי קיו, פשוט התגובה שלך פשוט מוטטה אותי ( לא באשמתך), הרגשתי שוב תחושה שאני מאכזבת את כולם, ואת בד"כ לא מגיבה כמו שהגבת, אבל הפעם זה היה שונה, והבנתי "שפישלתי" הפעם big time. תודה שאת שם תמיד, את רק מחזקת אותי ועושה לי טוב :)))) אוהבת, נשתמע ענבר

23/11/2001 | 00:25 | מאת: מורג

איזו noname? זאת שדיברה איתי מקודם?

23/11/2001 | 08:08 | מאת: noname

לא, כנראה שלא. קראתי את העץ שלך עכשיו. אין לי תגובה. לא הייתי שם אף פעם במצב הזה, למזלי ולצערי. אני לא מדברת בצ'אטים ולא הייתי כאן בלילה. אולי מישהו אחר עם כינוי כמו שלי. זה די נפוץ. [ ענבר אולי "גנבת" לי את הכינוי ? :-)))) ] בכל אופן בהצלחה, אני.

23/11/2001 | 08:03 | מאת: noname

ענבר, אני הבנתי שנעלמת בגלל משהו שנאמר בינינו אתמול-או שאני אמרתי, או שאת אמרת או שפשוט עלה אצלך בגלל אחד משני הדברים האילו.העניין הוא שאת כתבת את המשפט האחרון ואולי פשוט התחרטת? אני יודעת שאני לא מגיבה ככה בדר"כ וזה לא בגלל שפישלת ולא איכזבת אותי (מי אני בכלל?). את פשוט כתבת על הנושא אנורקסיה-אושר, "הזמן יגיד" ואני יודעת טוב מאוד מה הזמן יגיד והוא לא יגיד דבר טוב ואני כרגע מבינה שזו התגובה שבעצם ציפית לה ממני הומוריסטית, צינית וישירה כתמיד. אבל לא יכולתי. לא בנושא הזה שאני בעצמי פתחתי עליו עץ לפני כמה ימים ואני לפעמים עוד מתחבטת בו ודנה בו ביני לבין עצמי, בטיפול ואפילו קצת פה בפורום. אז בחרתי להראות כמה את חשובה ולהראות שיהיה חבל לי לאבד חברה טובה למחלה שמוגדרת בעיני קשה. לא כל יום פוגשים חברה טובה ואני מבינה שזו התגובה שגרמה לך להגיש שפישלת ואיכזבת אותי. את ממש לא מאכזבת אותי. אני מתנצלת אם פגעתי בך איכשהוא. אני מקווה שנוכל לתקן את זה. אני שמחה להיות שם בשבילך ולחזק אותך. שיהיה לך אחלה של סופ"ש, ונדבר. אני

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית