קלונקס

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/11/2001 | 13:21 | מאת: אסטרליס

ברצוני לשאו את ד"ר אבני האם יתכן כשלוקחים קלןנקס קמים בלי מצב רוח בבוקר. האם יש לו השפעה כמו לבנזואפינים . גם בכדור ואבן כתוב שזה יכול לעשות חוסר מצב רוח. אז מה הפתרון? לקחת קלונקס בערב וכדור נגד דיכאון בבוקר? כמו כן ברצוני לדעת האם קלונקס הוא כדור להרגעה או נגד חרדות.אודה על תשובתך המהירה

21/11/2001 | 15:20 | מאת: דר' עמי אבני

אסטרליס שלום קלונקס הוא בנזודיאזפין ולכן כלתופעות הלואי יכולות להיות בהתאם אישית אני ממעט מאד להתשמש בתרופות אילו (אם כי כנראה קלונקס הוא הטוב שבהם) לדכאון שוה לטפול בתרופות נגד דכאון לחרדה הבעיה של תרופות אילו שהן מועילות מיד, למספר שעות ועם הפסקת ההשפעה החרדה חזורת בגדול שוב קלונקס והרי לך מעגל קסמים כולל צורך במנונים עולים לאורך זמן לכן שקלי טפול אחר בהצלחה עמי

21/11/2001 | 17:10 | מאת: "אור

צודק!!!!!!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית