קלונקס

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/11/2001 | 22:15 | מאת: דפנה

ד"ר אבני שלום רב, אני מטופלת כבר שנים אצל רופאים פסיכיאטירים שונים,בהפסקות,וכולם כאחד הסכימו עם כך שאני סובלת מהפרעות חרדה ,המלוות לעיתים בדיכאון קצר. בעייתי היא,שהרופאים טוענים שאני קשה לטיפול בגלל היכולת לתת תשובות להכל..כלומר אני המטפלת הטובה ביותר של עצמי,ולכן עיקר הטיפול מתמקד בלקיחת תרופות. התרופה היחידה שאני נוטלת היא קלונקס 0.5 מ"ג כדור לפני השינה,ויחסית אני מאוזנת. מה שמטריד אותי ,היא הידיעה שאני לא יכולה בלי הכדור,למרות שאני אנטי כדורים,פוחדת מההשלכות של הפסקתו. רופאת המשפחה טוענת שהתרופה אינה מתאימה לי ,כי אני מתלוננת על מיחושים גופנים שאין להן בסיס במציאות,היא ממליצה להחליף את הפסיכיאטרית,בטענה שהטיפול של קלונקס אינו יעיל.הרופאה הפסיכיאטרית טוענת שקלונקס הוא הטוב ביותר עבורי. אני מרגישה שאני "קורבן" למחלוקת של רופאים ,ואין לי דרך לדעת מי משתיהן יודעת יותר טוב מה טוב בשבילי. בתודה מראש.

20/11/2001 | 22:39 | מאת: רונית

הי דפנה אם את רוצה פרטים על תרופות וקלונקס בפרט הכנסי לכתובת: www.panicdisorder.up.co.il בהצלחה!

24/11/2001 | 22:29 | מאת: דפנה

ד"ר אבני שוב שלום לך, הפעם ברצוני לשאול האם קלונקס משפיע על כבד שומני. ושאלה קצת מוזרה....בפורום כזה אני מרגישה נוח לשאול אותך...אם כבר קרה לך בעבר..שהמטופל שלך היה יותר "חכם"ממך ונאלצת לומר לו ..יקירי אין לי מה למכור לך.. בכל אופן ,לי זה קרה,הרופאה אמרה לי מפורשות..קשה לי לטפל בך ,אני מרגישה שאין לי תשובות. מה אני אמורה לעשות?לחפש את המורה של הרופאה?..או להבין שאני בדרך ללא מוצא?

20/11/2001 | 23:40 | מאת: דר' עמי אבני

דפנה שלום איני מכיר אותךף בשביל לקבוע את דעתי כאשר שניים במחלוקת שלישי קובע מומלץ לפנות לחוות דעת נוספת אולם לא דרך אינטרנט אלא דרך יעוץ ובדיקה של פסיכאטר בהצלחה עמי

21/11/2001 | 01:49 | מאת: דני

זהירות-מתמכרים לכדור הזה כמו לסיגריות ויותר..................

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית