לעדי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/11/2000 | 16:18 | מאת: מדאם X

ירדתי 18 קילו ובזמן הדיאטה תקף אותי דיכאון ביקשתי מהפסיכיאטר לא לדון בשנה הקרובה בנושא התרופות כבחורה עם הרבה ניסיון חיים ולמודת סבל אבקש את התייחסותך

13/11/2000 | 16:38 | מאת: adi

למדאם X שלום, אני לא יודעת הרבה על דיכאון, ולכן כדאי שהוא כן יתייחס. ד"ר פלד, להתייחסותך. עדי

13/11/2000 | 16:47 | מאת: ד"ר אבי פלד

השאלה לא ברורה - סליחה - תוכלי להבהיר?

14/11/2000 | 23:44 | מאת: טלי וינברגר

מאדם שלום רב, כדאי שתפרטי יותר על הבעיה. האם מדובר בדיאטה רגילה? או בהפרעת אכילה. מדוע את מטופלת אצל פסיכיאטר, האם יש בעיות נוספות? מה הסימנים שאת חשה שקשורים לדיכאון? קשה להתייחס ללא הפרטים הללו. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית