שאלה לפסיכיאטר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/11/2001 | 11:33 | מאת: אנסטסיה

אני לוקחת מזה כחודש 40 מ"ג סרוקסט ליום וזה מאד עוזר לי להתמודד עם לחצים ולהסתכל הצורה הרבה יותר רגועה על הדברים. שאלתי היא - מה יקרה כשאהיה בהריון? הבנתי שאסור לי להמשיך לקחת את זה. מה יהיה אם יהיה לי עדיין צורך בזה ולא אוכל לקחת את זה? אני ממש מפחדת

17/11/2001 | 13:15 | מאת: דר' עמי אבני

אנסטסיה איפה הרופא שלך ? ,,החלטות כאילו צריך ללעושת בתאום הגניקולוג שלך והורפא שלך יתכן ביעוץ המרכז לטרטולוגיה בהדסה עין כרם עקרונית פרוזק אינו בעייתי אם הוא מתאים לך בהצלחה עמי

17/11/2001 | 15:32 | מאת: אנסטסיה

פרוזאק לא מתאים לי. ניסיתי פעם והוא הגביר את החרדות והדכאון ולא יכולתי לאכול כלום.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית