עבודת גמר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/11/2000 | 23:45 | מאת: לירון אברהם

שלום רב! שמי לירון אברהם ואני תלמידת יב', במסגרת שיעורי סוציולוגיה פסיכולוגיה נתבקשתי לערוך עבודת גמר. בחרתי בנושא הקשר בין הגיל לבין העמדה כלפי הולדה של עובר בעל מום. הייתי רוצה לבקש את עזרתכם בחיפוש החומר לעבודתי: עוברים בעלי מומים ומהי עמדתם של אנשים כלפי הולדה של עובר בעל מום, מה מחליטים כאשר עומדים בפני מקרים כאלו האם מעדיפים להפסיק את ההריון? או להמשיכו? מה מרגישים וכו'. אני מקווה שתעזרו לי בחיפוש החומר מאמרים בנושא, ספרים ,אתרים או אפילו אם תוכלו להפנות אותי לגורמים שיכולים לעזור. תודה מקרב לב, לירון אברהם.

12/11/2000 | 00:20 | מאת: מאיר

אתה עושה עבודה תיאורטית או עבדה אמפירית? יש לך שליטה באנגלית? אם אתה רציני אז צפויה לך עבודה רבה גם בספריה וגם בשטח. היום האינטרנט מוצף באתרים שבהם מוכרים לסטודנטים ישראלים עבודות אקדמיות תמורת תשלום. אם אתה לא מסוגל לכתוב בכוחות עצמך אז זו גם אפשרות- לא מומלצת ולא חוקית- אבל זאת אפשרות.

12/11/2000 | 23:27 | מאת: טלי וינברגר

לירון שלום רב, בחרת נושא מעניין מאד, אך נראה לי שזה נושא גם מאד קשה הן בחיפוש החומר התיאורטי, והן מבחינה ריגשית. בניגוד לעצתו של מאיר (אינני תומכת בהעתקת עבודות) הייתי ממליצה לך לפנות למכונים להתפתחות הילד השונים, הנמצאים בבתיה"ח (שניידר/דנה וכו') ומחוצה להם. תנסי לפנות שם למנהל/ת או לעובדת הסוציאלית הראשית. הציגי את עצמך ואת מטרת עבודתך, וכולי תקווה שהם יוכלו לעזור לך. בהצלחה, (ואגב, אשמח לקרוא את העבודה לכשתסיימי, זה נשמע מאד מעניין) טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית