לנטעלי גלית וגילת - לא משנה מי.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/11/2001 | 00:00 | מאת: חבל"ז

נראה לי שלא כדאי לך להתגייס, תורידי מעצמך את הלחץ - אל תשרתי ובכך תחסכי מעצמך מפח נפש או יותר גרוע - כמה יותר גרוע? לפי ההתרשמות שלי יש סבירות לא קטנה "להתפרקות" בצבא. אמנם אני לא מכירה אותך, אבל הרבה אנשים שלא בנויים מספיק טוב מבחינה ריגשית , בצבא קורה להם משהו לא טוב. הסנסורים שלי אומרים לי שזה המצב! גשי וקבלי עזרה רצינית. חבל"ז

16/11/2001 | 01:06 | מאת: HERA

חבל"ז, יש אנשים שדווקא מצליחים לאסוף את עצמם בצבא... שווה להתגייס, ואם זה לא עובד - להשתחרר.

16/11/2001 | 14:00 | מאת: אפרת

שלום אני נמצאת באותה בעיה כמו נטעלי ודנית אבל אני בכל זאת חושבת שהם חייבות להתגייס. זה ברור שיהיה להם קשה שם , לכולם זה קשה. אבל שם הם יצאו לחיים האמיתיים,הם יכירו אנשים חדשים ,הם יבינו שיש אנשים עם אותו ראש כמו שלהם וככה הם ישתנו זה הטיפול הטוב ביותר כמובן שיש משברים אבל כדאי מאוד להתגבר עליהם לבד ולהמשיך בשירות. אפרת שמקווה לעבור את זה גם :)

16/11/2001 | 15:22 | מאת: איתן

אפרת:) קודם כל בהצלחה:)) הבעיה של דנית קצת שונה משלך. את אולי חוששת קצת מהצבא וממי שתפגשי שם. אבל לדנית יש בעיה בקשר אם אנשים בכלל. בגלל סיבות כאלו ואחרות. תיקראי בין 430 ל460 וגם בעמודים האחרונים ותביני לבד. נתנו לה עצות מעשיות אבל היא לא מיסמת אותן מסיבות שלא תלויות בנו. וחבל. אז מה שאני מציע לה זה ללכת ליעוץ מיקצועי אם אדם מוסמך שילווה אותה ויעזור לה. מישהו שהיא יכולה להפגש איתו יעזור לה יותר ואולי יתן לה ביטחון גדול יותר. שוב בהצלחה:)) @------)----- איתן:)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית