Untitled

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/11/2001 | 23:30 | מאת: HERA

את אשר נאמר בלילות אפלים לא יוכל למחוק גם הסהר. את אשר נכתב בדמי ייסורים גם השמחה לא תוכל לשכתב. כי יש רגעים של מכאוד ובדידות, שנמשכים על-פני הנצח. ועמוק בין שורות דברי הימים עוד שוכן לא המוות לבטח.

16/11/2001 | 00:47 | מאת: איתן

וואאווווווווו:))) גם את זה אני אכניס לספר:))) את מהמוכשרות מהמוכשרות של הפורם:))) @------)---- איתן

16/11/2001 | 01:25 | מאת: anat

i agree..... u have the talent to express your self in a beautiful way - apprisihat it!

16/11/2001 | 09:10 | מאת: יונת

HERA כל הכבוד לך על שניחנת בכזה כושר ביטוי כל כך מדבר אלי ומעורר רגשות פנימיים .אתמול בלילה לא הרגשתי שאני יכולה להיות שותפה לגלגל החוזר של בקשות העזרה של גלית ,גילת ,נטעלי ולכן יצאתי מהפורום כי זה מאוד הלחיץ אותי.

16/11/2001 | 16:28 | מאת: HERA

יונת, את לא חייבת לקחת חלק במשהו שמלחיץ אותך... אם הגלגל הזה של אותה בחורה מטריד אותך, פשוט אל תגיבי. ותודה.

17/11/2001 | 07:42 | מאת: anat

hera - i already wrote a note as a response to what u wrote but aitan is right i should write it to u - u have a great talent to express your self even your hard moments in a beautiful way - aprishiate this!

18/11/2001 | 00:03 | מאת: HERA

איתן חושב שאני צנועה... זה לא נכון... אני קוראת דברים שאני כותבת, ולא מוצאת בהם שום דבר "איכותי" או כשרוני :)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית