גלית, גילת, נטעלי ומי שזה לא יהיה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/11/2001 | 19:23 | מאת: נזבורה

היי לכולם! גם אני בטוחה שגלית, גילת ונטעלי זו אותה בחורה. אז מה? ולא, שלא תחשבו לרגע שאני בעד הטרדות, כי אני חד וחלק לא, וכמו כולם - אני רואה בהטרדות עבירה חמורה. אבל במקרה הספציפי הזה - אני לא חושבת שיש כאן הטרדה מכוונת. אולי אני נאיבית, אבל אני חושבת שהבחורה הזו באמת במצוקה. ואני מסמפטת אותה ומזדהה איתה, כי פעם אני הייתי בדיוק כמוה, עם אותם פחדים, אותם חששות, אותו חוסר ביטחון, ואותה תגובת-הגנה של הסתגרות ועשיית רושם "סנובי". וגם היום, בדיוק שלושים שנה אחרי הגיוס, ואחרי שראיתי כבר חתיכת חיים מאז, עדיין לא עברו לי לגמרי הטראומות מהילדות. לי באופן אישי השאלות שלה לא מפריעות - ומצידי שתשאל (רק אותי, אם לאחרים זה מפריע) כמה שהיא רוצה, ואני אשמח לעזור לה, להראות לה שיש תקווה. כל טוב לכולם! נזבורה

15/11/2001 | 19:35 | מאת: מה קורה פה !!!

יפה חשבתי שרק אני מדמיין פה אבל כבר כמעט שנה היא שואלת אותם שאלות ואת עונה לה את אותן תשובות זה לא קצת מוזר?

16/11/2001 | 01:08 | מאת: נזבורה

שלום אדון/גברת מה קורה פה! אם זה כל כך מפריע לך - אל תקרא וגמרנו! נזבורה

15/11/2001 | 19:41 | מאת: איתן

נזבורה יקרה:) א. את טועה זאת לא נטעלי אלה גלית =גילת=דנית ב. אני עניתי לה בערך בין עמודים 430 ל460. והיא שואלת שוב ושוב את אותן שאלות. לי אין בעיה אם זה. כי אני חושב שזה טוב לקבל כמה דעות של אנשים. אולי יהיו עוד רעיונות בשבילה. אבל מה שלא טוב שהיא לא מנסה לייסם את הרעיונות האלו. אז אולי היא צריכה יעוץ יותר מיקצועי. ואז אין טעם לתת לה עוד ועוד דעות. כי יש נתונים שלא ידועים לנו כאן בפורם. כמו לראות ממש במה מדובר. אולי יש עוד נתונים חשובים. שצריך לדעת. אני גם מוכן לענות לה הרבה פעמים יש לי סבלנות ברזל. אבל זה יהיה חסר תועלת אם היא לא תייסם את הדברים. לדבר איתה או אם מישהו אחר סתם בכיף:))) איתן

16/11/2001 | 01:04 | מאת: נזבורה

היי! סליחה אם אני טועה. בכל אופן שיהיה ברור - לא התכוונתי כאן להאשים איש בהתחזות. אני חושבת שאותה בחורה שקוראת לעצמה בכל פעם בכינוי אחר - עושה את זה מפני שבאמת לא נעים לה לחזור על עצמה בכל פעם. אז אני רוצה לומר לה בהזדמנות - מי שלא תהיי, יש לי את כל הסבלנות שבעולם להקשיב ולעזור לך עד כמה שאני יכולה, ולפחות בכל הנוגע אלי - אין לך מה לחשוש - תמיד אהיה איתך! ולאיתן - זה נכון שאין בידינו את כל הפרטים עליה, אבל אותו הדבר תקף גם לגבי שאר המשתתפים בפורום - מה אנחנו כבר יודעים אחד על השני? ואנחנו גם לא מתיימרים לדעת הכל כי במסגרת הזאת זה בלתי אפשרי. אבל מן המעט שהגולש מספר על עצמו, אפשר לעזור לו, אפילו באופן חלקי, והרי למטרה זו בדיוק נועד הפורום! כל טוב! נזבורה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית