לאורן קפלן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/11/2001 | 17:22 | מאת: גלית

היי, והמון תודה על התשובות המעיקות .... תראה,אני תמיד מנסה ללכת בכיון בו אתה ממליץ לי, אבל יש לי את החסימה הזו שהיא: כמו שתיארתי כבר יצא לי להיות בחברה חדשה בתיכון, כאשר עברתי בית ספר ושם היה כמעט אותו דבר רק פחות פגיעות הנפשי. הכוונה התנהגותי התבטאה בכך ששידרתי כאילו אני לא מעוניינת בקרבתם ,שידרתי אי יחס קרירות, קשיחות, וממש בקושי מתעניינת באחרים כאילו הם ואני אין קשר,ככה ירגשתי יותר בטחון שלא יוכלו לפגוע ביי לא היה מי מה... אני מפחדת להחשף אני חושבת שאני בסך הכול בן אדם רגיש עדין ונחמד.אני לא רואה שוני ביי כאשר אני מחפשת,אבל המון פעמים התחושה היא תכיר אותי אבל בטח תנטוש אותי... הפחד מהעבר... אני מתגייסת ממש עוד שבועיים לטיפול לצערי אין כרגע . אני נורא רוצה וינסה בהמשך... אבל לבינתיים בעייתי מציקה לי נפשית אני כבר חצי שבורה בתוכיי אנה מה דעתךךך תודהההההה לך

15/11/2001 | 17:49 | מאת: ד"ר אורן קפלן

גלית שלום לא טוב שתתגייסי בתחושה שאת שבורה מבפנים. אין לי רעיונות נוספים לתת ברמה האישית איך להתמודד, אבל אני ממליץ שוב שתפני לייעוץ. במידת הצורך אם הגורם המקצועי יחשוב שזה נחוץ ניתן לדחות את הגיוס כדי שתוכלי להגיע אליו במצב נפשי טוב יותר. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית