לד"ר אבני

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/11/2001 | 17:14 | מאת: נטעלי

שלום רב: רציתי לברר לשאול יש לי בעיות יתר רגשיות=הכוונה אם אני נפגעת טיפה אני פשוט מתפרצת בבכי ואינני מצליחה להרגע, כרגע אני לפני גיוס אני יועת שהיה קטע,או שלב בוא אני ישבר. אני חייבת עצה יש כדור או תחליף אחר בו אני יכולה לרכוש? בית מרקחת או רופא כללית??? תודה רבה...

16/11/2001 | 03:51 | מאת: דר' עמי אבני

נטעלי שלום קודם כל האם מדובר בתקופה או שאת תמיד כך ? אם את תמיד כך אז יתכן שהדרך הטובה (ואולי הארוכה היא טפול שיחתי) גם אז ניתן להעזר בכדור אולם הייתי ממליץ דרך פסיכיאטר ולא דרך רופ א כללי אם מדובר בתקופה האחרונה השאלה האם את בדכאון או בתגובה של משבר למשל (האם את סובלת מתופועת נוספות דוגמת קשי לתפקד הפרעות שינה תאבון וכו ) ואז שוב צריך לבדוק לגופו של ענין בקצור - עדיף להוועץ בפסיכיאטר אם את שוקלת תרופות בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית