לענת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/11/2001 | 17:07 | מאת: לענת

הייי שלום ראיתי את ההודעה אין קשר לשאלתיי אבל אולי תוכלי לעזור גם לי????? אז ככך כיום אני לפני גיוס ממש קרוב ,בעייתי דומה לאחת מכאן. אני יכולה להציג אותי כילדה שהייתה בבית ספר ובמקום מגוריים כילדה בודדה לא מסומפטת אחת שתמיד יש מה להעיר לה...... תמיד הייתי כאחת לבד "המוזרה ללא חברות כלל"אני לא יודעת אם יש השפעה לילדים איתם מהשכונה התלוו אליי כול תהליך הלמידה? בעיניני החברה שכולם בסופו של דבר התיחסו אליי מגעיל=אותו דבר! עברתי בית ספר בתיכון ושינוי לא היה ,כאן אולי אני טיפה אשמה בכך שמרוב פחד מזלזול ביי וכול מה שעברתי בחיים,לא נתתי לאנשים להכיר אותי שדרתי קשיחות קרירות דבר שגרם ניתוק והיא הבנת. בבקשה,כיום אני לפני גיוס ימים שלמים אני לא ישנה רק המחשבה האם אני היה כמו בתיכון או האם יתיחסו אליי כמו תמיד... אנה בבקשה עזריי לי כולי פחד ומצוקה...

16/11/2001 | 01:34 | מאת: anat

hi i"m not sure if u realy ment me but i "ll try to help too.... to our luck, our world and our life r changing all the time,one of the biggest changes in the israeli"s life is - going to the army - u r going to find your self in a new place with new people.... yes u can look at this as your chance - not the old meen people but - new one that going to like u just the way u r - well, not all the people r nice but - u r going to find atlist a few that u"ll be able to comunicate with.... i know that going to the army is comming with a lot of things to afarid of - where am i going to be? what am i going to do and more.... from my experiance - the time in the army is the time u r meeting so many people....... u should learn to like yourself - it will help others too..... give a chance to people that r tring to get close to u ... don"t be afraid :)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית